Избор на удобна мъжка обувка

Последното нещо, което искам да направя е да менторствам как да избирате мъжки обувки, но ето, налага се, защото напоследък станах свидетел на няколко фрапантни примера.

Когато бях в Букурещ на една бизнес среща, мениджърът на румънската фирма беше с лъскав черен костюм и сиви маратонки. Това е типичен пример за лоша комбинация между два несъвместими по същество видове облекла. Дори малките деца знаят, че костюмите са подходящи за официалните срещи (дотук добре, човекът беше спазил това) , а маратонките са подходящи за спорт. С други думи, ако ще ходите на фитнес, няма да отидете по официален костюм, нали така?

Ако пък имате бизнес среща е редно да сложите официални обувки, за да изглеждате прилично.
Но ако оставим настрана тези дилеми при избора на мъжки обувки от eobuvki.bg, мога да кажа със сигурност, че дамите също не отстъпват на мъжете, съвместявайки странни комбинации, но не за това ще говорим в този материал.

На обувките трябва да се гледа чисто практически, тоест още когато ги купувате трябва да знаете къде, как и по какъв повод ще ги носите. Трябва да се съобразите с гардероба си и в зависимост от това какви дрехи имате, да изберете подходящи мъжки обувки.

Нека да развенчаем и един от митовете, а той е, че мъжките официални обувки са изключително неудобни. Това въобще не е така – може би някой го е казал като субективна оценка от собствения си опит, но това, че еди кой си е имал лошо впечатление от някакви мъжки обувки значи ли, че всички мъжки обувки са неудобни лъскави чепици? Не, със сигурност не.

При избора на официални мъжки обувки е важно да изберете такива, които са ви удобни в момента на меренето, тъй като някои модели не се разтягат и не променят формата си. Все пак трябва да попитате продавача за тези неща, тъй като той би трябвало да е по-добре запознат.

обувки от eobuvki.bg

Публикувано в Онлайн магазини, Статии с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.