Помощ при избора на обувки

Много хора се затрудняват в избора на обувки, защото просто не знаят къде да гледат.

Имах приятелка, която смени цели три чифта и въпреки това не успя да намери модел обувки, които да са удобни.
Навярно на всички вас са ви познати неудобствата, които можете да изпитате, ако имате неудобни обувки. Тези неудобства са свързани не само с физическа болка и отоци, но и с неудобства при ходене. За да направим избор на правилни обувки от obuwki.com, трябва да обърнем повече внимание на краката си или по-точно на нашите стъпала.
Красивите обувки не означават само приятен външен вид – те трябва да има и други характеристики като удобство, лекота, здравина и от естетическа гледна точка да изглежда добре. Имайте предвид, че трябва да съобразявате своя избор на обувки с облеклото си – не върви на черен официален костюм да сложите бели маратонки, нали? Просто ще изглеждате нелепо. Впрочем изборът на удобна обувка може да предлази стъпалата ви от неприятни деформирания.
обувки от obuvky.bg

Вашето стъпало е ключът към успеха при избора на правилни обувки.

Ако съобразите обувките със специфичната форма на ходилото си, ще изпитвате нулеви неудобства при ходете. Впрочем някои хора винаги взимат абсолютно точни за стъпалото им размери, което е грешка – винаги трябва да се взима малко по-голям размер, за да може както обувката, така и кракът ви да „диша“ и да можете от време на време да мърдате пръстите на краката си. Изберете правилната мъжка чанта от магазин за чанти, която да подхожда на дрехите ви.

Спортни или официални обувки да си взема?

Няма еднозначен отговор на този въпрос. Впрочем спортните обувки винаги са по-удобни (говорим за марковите, не за разните имитации), тъй като са пригодени за по-интензивно движение, но няма как винаги да носите маратонки, освен ако не сте някакъв маниак. Не върви да отидете на официална среща с бизнес партньор,обути в спортни обувки, просто не е прилично. За всеки тип дейност си има специални обувки – съобразявайте се с това, ако не искате да станете за смях.

Публикувано в Статии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.