Как да съчетаем мъжките обувки

Не, не би трябвало да се изненадвате.  По улиците все по-често се виждат господа, облечени стилно, по последна мода и с грижливо подбрани аксесоари, които иделано допълват цялостната визия. Мъжете все по-често се заглеждат в огледалото и обръщат повече внимание на гардероба си. Явно 21-ви век е векът на мъжката модна еманципация.
Но въпреки всичко това, има още много голяма част представители на силния пол, които не умеят да се обличат добре, да съчетават цветове, стилове и да изглеждат подобаващо за различно парти. Точно за тези мъже подготвихме кратка статия, която да ви запознае с основните правила при мъжката мода, а по-точно каква роля играят мъжките обувки за тоалета и с какво е подходящо да се носят.
Скъпи мъже, заложете на комбинацията обувки и панталон в еднакви или много близки цветове, това е класика. Ако пък искате малко да разчупите, нека обувките ви да са по-тъмни от панталона. Не забравяйте да помислите и за чорапите – те трябва да са в неутрални цветове и да се виждат само когато сте седнали. Най-актуално в момента е коланът и обувките да са в тон, а и наистина изглежда много стилно. мъжки обувки от bg-look.com
Ако сте се спрели на дънки, можете да обуете почти всички модели мъжки обувки, стига да не са лачени, защото са твърде официални.
Как да съчетаете черни обувки? Със сив, черен или тъмно син панталон. Тъмно кафявите мъжки обувки също не са много претенциозни – комбинират се прекрасно със светли цветове. Ако пък искате да изглеждатер малко по-нестандартно и да заложите на обвуки цвят бордо, то тогава можете да ги съчетаете със сини, кафяви или сиви панталони.
Знаейки само тези няколко прости правила, мъжете ще могат да изглеждат ненадминати на всяко парти или събиране. Гарантираме ви, че усилията ви няма да останат незабелязани от представителките на нежния пол.

Публикувано в Статии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.