Изработка на магазин с големи възможности за ъпгрейд

Всеки предприемач в търговски нюх знае, че за да бъде успешна търговската му дейност, трябва да предлага стоките и през Интернет.  Онлайн магазините набират все по-голяма популярност у нас и има защо. Няма как да отречете колко по-удобно е да пазарувате от дивана, отколкото да изгубите цели часове и дни, обикаляйки от магазин на магазин.

Всеки, който пожелае, може да се сдобие с изработка на онлайн магазин на доста добра цена, благодарение на фирми като 3Д Уеб Дизайн. Разбира се, има най-различни пакети, от които можете да избирате спрямо точно вашите нужди.

Много хора се притесняват, че избирайки един вид онлайн магазин, в последствие той няма да му върши работа и ще трябва да го замени с нов. Това съвсем не е така. Всеки онлайн магазин може да се надгражда с различни модули. Дори в началото на старирали с най-евтиния вариант, който няма включени особено много екстри, след това можете да го превърнете в невероятно функционален и отговарящ специално на вашите нужди.

Няма значение преди колко време сте закупили или е бил активиран онлайн магазинът. В момента, в който разберете, че нещо ви липсва, модулът веднага ще бъде изработен. Разбира се, за него се заплаща допълнително, но цените са наистина доста ниски, така че са по джоба на всекиго.

Допълнителните модули, с които да ъпгрейднете магазина, са невероятно голям брой. Например, модул за галерии с най-различни и интересни слайдшоу ефекта, модул за коментари, за регистрация на потребителите, модул за доставка и разплащане, както и още десетки други. Предлага се и един сравнително нов модул за нашата страна – ако добавите до всеки ваш продукт QR код, той може да бъде сканиран с помощта на смартфона ви и плащането да се извърши директно през телефона. Тази функция тепърва ще навлиза у нас, но сме сигурни, че ще ни бъде от огромна полза и ще ни улесни значително. изработка на онлайн магазин от 3dwebdesign.org

Публикувано в Онлайн магазини с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.