Всичко за креатина

Креатинът е един от най-важните хранителни субстрати, които влиаят положително на организма. Креатинът не може да се използва директно като градивен материал за телесен протеин. Въпреки това той играе ключова роля в изграждането на клетките. Креатинът, се представя от повечето производители като ‘функционално ароматно вещество’. Ако искате да се сдобиете с него е нужно да потърсите реномиран производител, защото продуктите действат различно, в зависимост от наличните вещества в тях. Можете да се възползвайте се от хранителните добавки в megazob.com. В този онлайн магазин се предлагат множество хранителни добавки, които се приемат от повечето бодибилдери и други трениращи хора.

Дозировка на креатина.
Креатина е хубаво да бъде приеман по 20 грама дневно за първата седмица и 6 грама дневно за следващите няколко седмици. Обикновено хората правят няколко седмична пауза след това. Идеалната доза обаче е 3г креатин на ден, под формата на избрана формула на доказан производител в бранша.

Приемате допълнителни ергогеници.

Когато следвате определена all-in-one формула, Вие покривате 80% от субстратите, допълващи пълноценното хранене. Ако искате да увеличите количеството, е хубаво да изпробвате разнообразни суплементи. Гоните ли перфектни резултати,е добре да приемате BCCA по време или точно след тренировка. Тогава, е хубаво да имате допълнителна въглехидратно-протеинова формула от протеинов концентрат, която да играе ролята на частичен заместител на храненето. Универсално правило за покриване на останалите 20 процента все още не е познато на никой. Тези проценти биха могли да се определят чрез налучкване, но вероятно това прави спорта толкова интригуващ за бодибилдерите и за спортистите.

Публикувано в Хранителни добавки с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.