Правилното бижу за всяка дама

Колкото и учудени да са господата, наистина и при бижутата има правила, които дамите трябва да спазват.  Ние и не очакваме от представителите на силния пол да разберат нуждата на жените от бижута, защото това е съвсем естествено. Но пък за сметка на това отлично разбираме защо представителките на нежния пол имат нужда от бижута, както и какво означават те за тях.
Скъпи дами, знаем, че бижутата са важна част от тоалета на всяка една от нас. А също така знаем, че магазините постоянно ни заливат с нови и нови предложения, които е доста трудно да следим непрекъснато. Но всъщност няма и нужда да знаем най-последните тенденции при бижутата. По-важното всъщност е да съумеем да се сдобием с такива бижута, които можем да комбинираме със всеки един наш тоалет, за да изглеждаме зашеметяващо.
Безспорно най-лесният начин, за да следим най-добрите предложения сред бижутата, са онлайн магазините. Много бързо и с помощта само на компютър пред нас се открива цял един свят на бижутата, в който можем да се ориентираме с лекота според това, което търсим. Най-вероятно ви е направило впечатление, че бижутата в електронните магазини са по-евтини от тези, които виждаме в търговските центрове, а и промоциите онлайн са много повече.
Скъпи дами, не се притеснявайте да експериментирате с нови бижута, които до момента дори не сте и помисляли, че можете да носите. Основните правила важат за гривните и гласят, че обемистите гривни стоят изключително добре на тънки китки и ръце, докато тънките гривни са препоръчителни за дами с по-пълни ръце и китки. Знаейки това правило, вече няма пречка пред вас, за да се сдобиете с разкошни гривни, които ще превърнат ежедневние ви тоалет във вечерен.

Публикувано в Бижута с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.